Известие

Collapse
No announcement yet.

съживяване-колко?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• съживяване-колко?

здравейте колеги искам да помпитам колко горе доу ще ми излезне един капак(читав)ляв калник,ляв фар,и тая конзола дето е фаната решетката и фаровете?

Питай италянеца!!!!...препоръчвам ти да ги вземеш втора употреба(по качествени са отколкото нови)
    Аз преди година и нещо взех същите неща + предната решетка и лайсните под нея и един мигач за 350лв. от италянеца(направи ми остъпка защото ги взех на куп)
    Сега сигурно са по високи цените но те съветвам да се пазариш точно с италянеца, а не с другите тиквеници!
    Успех !
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

само че аз не съм от софия от пловдив съм

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Питай италянеца!!!!...препоръчвам ти да ги вземеш втора употреба(по качествени са отколкото нови)
        Аз преди година и нещо взех същите неща + предната решетка и лайсните под нея и един мигач за 350лв. от италянеца(направи ми остъпка защото ги взех на куп)
        Сега сигурно са по високи цените но те съветвам да се пазариш точно с италянеца, а не с другите тиквеници!
        Успех !
        Обажда се единия от тиквениците: Калник , фар и маска - 3.по 60лв. -капак-100лв. общо 280лв., само ,че в София.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
          Обажда се единия от тиквениците: Калник , фар и маска - 3.по 60лв. -капак-100лв. общо 280лв., само ,че в София.
          Плюс 40-50 лв. куриер и цената пак е добра.
          Пък ако не ти харесва в Пловдив има доста морги, може да пообиколиш малко.
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
            Плюс 40-50 лв. куриер и цената пак е добра.
            Пък ако не ти харесва в Пловдив има доста морги, може да пообиколиш малко.
            Не знам колегата на какво гориво кара - ама все си мисля ,че ще му е по-евтино да дойде да си ги вземе.
            Автогаз сервиз-

Comment

аз имам декоративната решетка между фаровете(фейс лифта ) и една лайсна за под единия фар
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                Не знам колегата на какво гориво кара - ама все си мисля ,че ще му е по-евтино да дойде да си ги вземе.
                А дали има с какво да ги превози ?
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от golov_bg Покажи съобщение
                  здравейте колеги искам да помпитам колко горе доу ще ми излезне един капак(читав)ляв калник,ляв фар,и тая конзола дето е фаната решетката и фаровете?
                  Има една морга на околовръстното на Пловдив и разклона за Златитрап/Брестовица.
                  Там има 155 черна.

Може да се разходиш и до пазарджишките морги.
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

колата е на мой приятел,сумати морги сме обиколили и само като чуят за алфа 155 и казват че нямат такава,колата е 1.7(115 коня)решетката е здрава трябва и калник,капак,фар,мигач,тая конзола дето се фащат фаровете а и радиатор и сега се чуди дали да я дава на морга или да я прави

Comment

В Пазарджик не може да няма!!!!......виж там моргите...и са ти на близо!
                      Да не казвам, че от там си взех външна дръжка чисто нова за 20лв....а в магазина е 75лв....
                      Търсене му е майката иначе да ти дойде всияко наготово..трябва и повече пара...мързела се заплаща
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от golov_bg Покажи съобщение
                        колата е на мой приятел,сумати морги сме обиколили и само като чуят за алфа 155 и казват че нямат такава,колата е 1.7(115 коня)решетката е здрава трябва и калник,капак,фар,мигач,тая конзола дето се фащат фаровете а и радиатор и сега се чуди дали да я дава на морга или да я прави
                        Толкова ли са дефицитни частите за 155 в Пловдив ???

Ми аз да взема да пусна моята на части тогава Има си всичко, даже и доставка можем да уредим
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Колега,имам всичко без мигача.Писах ти на лично.

Alfa Romeo 156 2.0tssigpic
                          бивша 155 2.0ts
                          бивша 155 1.8ts

Comment

Ми то като гледам ние само си пишеме , но интерес няма.........
                            Автогаз сервиз-

Comment

дай няква цена и ще ти кажа

Comment

Working...
                              X